Teamet

Olof Thörne

Tandläkarexamen 1981. Jag arbetade från 1982 till 1996 som lärare på Tandläkarhögskolan och parallellt bedrivit privattandvård. Jag erbjuder allmäntandvård med specialinriktning på rotfyllningar och estetisk tandvård.

Susanne Lönn

Tandsköterskeexamen 1983. Har arbetat i den privata tandvården sen dess. Jag älskar mitt arbete! Ser varje dag som en utmaning och mitt mål är att få våra patienter att känna sig lugna och trygga hos oss. Empati, kompetens och glädje är viktigt för mig.

Parvin Pirozebonab

Tandhygienistexamen 2001. Jag har arbetat både på Folktandvården och privat. Har mycket erfarenhet av tandvårdsrädsla, är lätt på hand, noggrann och vill alltid ge ett trevligt bemötande. Mitt mål är att behandlingen ska kännas trygg, lugn och smärtfri för mina patienter.

Britt Bengtsson

Tandsköterskeexamen 1979. Receptionist hos Linnetandläkarna sedan 1998. För mig är det självklart att ha god kontakt med våra patienter och ge ett trevligt bemötande. Jag har ett roligt och mycket stimulerande arbete med varierande arbetsuppgifter, som gör att ingen dag är den andra lik. För att mitt arbete ska fungera krävs god ordning och kontroll. Det ger mig en givande utmaning. Glädje och empati är viktiga nyckelord för mig.